nb-NOsv-SEen-GBde-DE
nb-NOsv-SEen-GBde-DE

Om oss

Om VisBook AS

VisBook AS er et programvareselskap etablert i 1995, som 23 år etter har 33 ansatte og 700 kunder i Norge og utland. Hovedkontoret ligger på Kvikne med 17 ansatte, mens utviklingskontoret er på Oppdal med 12 ansatte. Vi har datterselskap i Sverige (VisBook AB) med 4 ansatte og Tyskland (VisBook GmbH).

VisBook AS utvikler, drifter, selger og driver opplæring/support av bookingsystemet VisBook, som er et online booking- og administrasjonssystem.

VisBook AS var tidlig ute med online booking for publikum. Allerede i 1998 begynte vi å levere dette på våre kunders hjemmesider. Helt siden begynnelsen har løsningen vært basert på sanntidskommunikasjon, for å redusere vedlikehold for bedriften.

VisBook er en løsning som griper inn i alle forretningsprosesser i bedriftens daglige drift. Fra gjesten bestiller sitt opphold til avreise, vil VisBook understøtte deg som vert, slik at du kan fokusere på gjesten. Fra avreise, leverer VisBook det du trenger av løsninger for fakturering, betaling og regnskap. 

Siden 1995 har vi levert løsninger, og sammen med våre kunder utviklet VisBook til slik det er i dag.

Historien bak VisBook AS

Gårdbruker og campingvert Kåre Mjøen begynte sist på 80-tallet å lete etter en administrativ bookingløsning, som kunne dekke hans behov for å ha all informasjon samlet på ett sted. Da ville han kunne gi sine gjester bedre service, samt at det også ville lette hans egen hverdag med oversiktlighet, dokumentasjonsplikter og regnskapsføring. Han fant ikke noe han var fornøyd med og bestemte seg for å få laget en løsning.

I 1995 stiftet Kåre Mjøen og programmerer Øystein Selbekk selskapet Reiseliv Data DA, for å utvikle en booking- og administrasjonsløsning for reiselivsbedrifter.

Blant de første kundene var Tynset Hotell og Kvikne Camping. Vi har siden den gang skiftet navn til VisBook AS, begge gründerne er fortsatt eiere og driver av selskapet. Historisk tilbakeblikk  [ Les mer....]


Øystein Selbekk og Kåre Mjøen 

Det var en gang....
...da du ville fått utlevert en CD.