Strandflickorna – Pärlan på västkusten

På den förtrollande västkusten hittar vi den anrika kurorten Lysekil. Här kan du njuta av havsluft och idyll oavsett tid på året. Längs med havskanten hittar du Strandflickorna, en pärla till hotell och konferensanläggning!

Möjligheten att dyka djupare ner i Strandflickornas verksamhet känns rolig och spännande. Redan vid ett första samtal med Bettina Salesjö fångar ordet Direktörska uppmärksamheten. ”Vi är två delägare och vi brukar kalla oss direktörskor, det låter mer sekelskiftigt än VD och styrelseordförande”, berättar Bettina. Redan här skapas en känsla för att Bettina och Åsa Nilsson (också direktörska) valt att gå ”all in” för att skapa en anrik atmosfär.

Anläggningen i Lysekil delas upp i tre delar; Havshotellet, Husen vid Havet och Strandvillan. Varje husgrupp har sin helt egna charm och historia, här finns möjligheter för alla typer av besök.

– Allt från konferens till familjeresa, men mest populära är vi för par i alla åldrar som vill ha en romantisk vistelse i vår sekelskiftesmiljö och kompisgäng som vill ha avkoppling i kombination med charmig shopping och god mat, berättar Bettina.

Konferensgäster kan njuta av den lugna och inspirerande miljön och familjegäster kan bo på det prisvärde annexet Strandvillan där det även finns möjlighet till självhushåll.

Oavsett vad du har för anledning att besöka Strandflickorna tipsar Bettina om saker du inte får missa:

– En promenad på granitklipporna får man absolut inte missa. Eller att ta en kajaktur i vår vackra skärgård – vi har turer som går året runt. Och hos vår granne ”Havets Hus” får man uppleva det marina livet i våra skandinaviska vatten – med bland annat hajar simmandes ovanför huvudet!, fortsätter Bettina.

Sedan 2015 har vi på VisBook haft förmånen att vara Property Management System (PMS) - leverantör till Strandflickorna, något vi är mycket stolta över. Varje hotellanläggning är unik och har sina egna rutiner där ett hotellsystem ska förenkla den dagliga verksamheten. Genom åren har supporten och VisBooks integrationer till andra system betytt mycket för Strandflickorna.

– VisBook är ett otroligt lättarbetat system samtidigt som det har de flesta funktioner man kan önska. Utan VisBook hade många av våra arbetsmoment och funktioner varit mycket mera tungjobbade och tidskrävande, berättar Bettina Salesjö, VD på Strandflickorna.

Vi är glada att Strandflickorna efter 5 år fortfarande vill utvecklas tillsammans med oss. Tack för ert förtroende! Blir du sugen på ett besök hos Strandflickorna får du inte heller missa det vackra orangeriet där god mat och charmig sekelskiftstämning utlovas!

Länkar:

https://strandflickorna.com/

https://www.facebook.com/strandflickorna/

https://www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g815432-d1727066-Reviews-Strandflickornas_Havshotell-Lysekil_Vastra_Gotaland_County_West_Coast.html