VisBook og Invite lanserer to-veis integrasjon for en automatisert innsjekkings-prosess

Posted on: 11/12/2023

VisBook og Invite lanserer to-veis integrasjon for en automatisert innsjekkings-prosess

Hospitality-bransjen er i stadig forandring, men effektivitet og gjestetilfredshet er og blir avgjørende nøkler til suksess. VisBook og Invite Guest Technology introduserer en forbedret to-veis integrasjon, og tilbyr kunder og deres gjester en automatisert og effektiv innsjekkings-opplevelse. Dette reduserer ventetiden i resepsjonen og blir derfor en hjelp til å fokusere på å ønske gjestene velkommen. 

Mens VisBook håndterer alt i forbindelse med bookingen, fokuserer Invite på å skape friksjonsfrie gjestereiser. Dette samarbeidet gjør det mulig for Invite å hente ut bookingdata fra VisBook, noe som gir innsikt i gjestens opphold. Gjennom Invites intuitive gjesteportal kan gjestene deretter få tilgang til digitale nøkler, temperaturregulering, aktivitetsdetaljer og hotellinformasjon – alt på ett sted. 

Gjestene kan dra nytte av følgende i forbindelse med innsjekkings-prosessen: 

  • Før oppholdet: Gjestene får informasjon om oppholdet og fullfører innsjekkingen selv. 
  • Under oppholdet: Etter at tidspunktet for innsjekk er passert, kan gjestene få tilgang til sine digitale nøkler. Når gjesten låser opp døren til rommet for første gang, registreres det automatisk en innsjekking i Visbook. 
  • Etter oppholdet: Gjestene har tilgang til rommet sitt frem til angitt utsjekkings-tidspunkt, og de sjekkes da automatisk ut av VisBook. 

Kort sagt legger denne to-veis-integrasjonen til rette for optimalisert selvbetjening og større fleksibilitet ved å redusere behovet for manuelle driftsoppgaver og effektiviserer hotelldriften.  

For mer informasjon om hvordan Visbook og Invite sammen er med på å forme fremtiden for en friksjonsfri gjestereise, vennligst kontakt terje@visitinvite.com.  

Relatert innhold

Derfor er det viktig å «vaske» kunderegisteret – 7 fordeler-img

Posted on: Blogg

Derfor er det viktig å «vaske» kunderegisteret – 7 fordeler

Å ha god kundeoversikt kan være betydningsfullt på flere plan. Når du f.eks. skal planlegge kommende år eller utforme en...

Small Danish Hotels og VisBook inngår strategisk partnerskap-img

Posted on: 18/09/2024 Pressemelding

Small Danish Hotels og VisBook inngår strategisk partnerskap

Den danske hotellkjeden Small Danish Hotels har inngått en strategisk rammeavtale med hospitality-tech-selskapet VisBook, som er en del av Visit...