Lansering av helt ny spa add-on!

För dig som erbjuder spabehandlingar, ritualer och dagspa kan vi nu erbjuda en helt ny modul. Väntan är över!

Kära hotellägare, chefer och direktörer, räddningen är här! VisBook har nu lösningen till din spaanläggning och dina spabehandlingar!

Vi är glada och stolta över att nu lansera vårsplitternya spa add-on/modul! Det är till spat som dina gäster går för att få maximal njutning, lugn och service. Nu blir det möjligt för dig att lägga mer fokus på gästupplevelsen med mindre admin i tankarna.

Den nya spafunktionen blir grädden på moset för din sömlösa upplevelse i VisBook. Här bjuder vi på ett smakprov på vad den nya spamodulen kan göra för dig:

  • Bokning av spabehandlingar, ritualer och dagspa
  • Schemaläggning av tid före- och efter behandlingarna vilket gör det enklare för dig att förbereda behandlingsrummen för nästa gäst
  • Kapacitetsstyrning av behandlingar, ritualer och dagspa
  • Kapacitetsstyrning av terapeuter och behandlingsrum vilket ger dig möjligheten att styra och kontrollera vilka behandlingar en specifik terapeut kan utföra. Du kan även styra och kontrollera vilka behandlingar som kan utföras i respektive behandlingsrum.
  • Resursstyrning av terapeuter, vilket innebär att du kan skapa scheman direkt i VisBook (det går även att skriva ut dessa scheman)

Är du nyfiken? Om du vill lära känna VisBook och denna fantastiska nya funktion så boka gärna en gratis demo med vårt säljteam!

Är du existerande kund? Den nya spamodulen är licensbaserad. Om du vill veta mer så tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till!